Протоієрея Стефана Киселя нагороджено другим наперсним хрестом з прикрасами

Понеділок, 28.08.2017 12:43

27 серпня, в рамках архіпастирського візиту до Камінь-Каширського благочиння, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідав село Осівці, де звершив Божественну літургію у місцевому храмі на честь святої великомучениці Параскеви, повідомляє сайт Волинської єпархії.

Владиці співслужили: архімандрит Афанасій (Герман), благочинний округи протоієрей Стефан Михалюк, настоятель храму протоієрей Сергій Приходько, клірик парафії протоієрей Стефан Кисель, проректор з наукової роботи Волинської духовної семінарії ієромонах Феофан (Кирилюк) та працівник єпархіальної канцелярії ієромонах Кирил (Видрич).

В часі Богослужіння керуючий єпархією відзначив окремих священиків церковними нагородами. Клірика храму на честь великомучениці Параскеви протоієрея Стефана Киселя, з нагоди його 70-ліття, було нагороджено другим наперсним хрестом з прикрасами. Ієромонах Феофан (Кирилюк) був нагороджений правом носіння золотого наперсного хреста.

Наприкінці Літургії єпископ Нафанаїл звершив молебень перед початком навчального року для маленьких осівчан, яких чимало зібралось у храмі цього дня. Владика побажав маленьким парафіянам мудрості і натхнення в новому навчальному році, благословивши та окропивши їх освяченою водою.