Храмове свято в селі Гута-Боровенська

Четвер, 23.11.2017 15:38

В день молитовного вшанування святого Архистратига Божого  Михаїла свою другу Пасху відзначає Свято-Михайлівська парафія с. Гута-Боровенська.

В день Престольного свята з благословення Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького Божественну Літургію очолив духівник Камінь-Каширського благочиння прот. Сергій Асафатов з села БроницяЙому співслужили запрошені священики округу та місцевий настоятель прот. Олександр Кулик.

В проповіді отець Сергій розповів про історію свята та наголосив на необхідності щоденних молитов за мир та спасіння наших душ. Після завершення традиційного Хресного ходу настоятель храму прот. Олександр подякував  священикам за спільну молитву.

На святі були присутні народний депутат України Ірина Констанкевич, депутат Волинської обласної ради Анатолій Філюк, депутат Камінь-Каширської районної ради та місцевий меценат Костянтин Марчук, помічник народного депутата Світлана Сидорук.

Дуже приємним для парафіян було те, що в спільній молитві до Бога об’єдналися представники влади та представники громади.

Особливо отець Олександр дякува батькам за присутність великої кількості дітей на святковому богослужінні,по завершенні котрого, для усіх присутніх була організована святкова трапеза.