Різдвяний концерт в Осівцях

Середа, 10.01.2018 21:04

На Другий день Різдва Христового в Осівецькому будинку культури відбувся п’ятий різдвяний благодійний концерт, який розпочався з вітального слова настоятеля місцевого храму святої великомучениці Параскеви протоієрея Сергія Приходька. Священик наголосив на тому, що православні християни і в святкові та радісні дні не мають забувати про своїх ближніх, які обділені долею – сиріт, дітей, що опинилися в тяжких життєвих обставинах та тих, батьки котрих віддали своє життя, захищаючи цілісніть України в зоні проведення АТО.

Святкове дійство розпочалося зі співу Різдвяного тропаря. До присутніх зі співом колядок звернулися два церковних хори та діти міцевого садочку, школи і студенти, що приїхали на Різдво з навчання до своїх домівок.

Далі тривала вистава Різдвяного вертепу, де всі учасники майстерно виконували свої ролі, показуючи на сцені всі події, що супроводжували народження Христа-Спасителя.

Швидко промайнув час Різдвяного концерту, по завершенні котрого представники місцевої влади щиро дякували настоятелю протоієрею Сергію за організацію та проведення цього святкового дійства.