Неділя святих Жон-Мироносиць у храмі святих апостолів Петра і Павла с. Підцир’я

Неділя, 22.04.2018 18:27

В Третю неділю після Пасхи Православна церква вшановує все жіноцтво в особі святих Жон-Мироносиць, у храмах звершується урочисте богослужіння, де молитовно вшановується подвиг безмежної любові та вірності до Господа цих сподвижниць святих апостолів.

В цей день приймають вітання всі наші Сестри, парафіянки храмів, з нагоди їхнього свята.

В часі Божественної Літургії у храмі святих апостолів Петра і Павла села Підцир’я линули молитовні прохання до Престолу Всевишнього  за “Мир у всьому світі, добрий стан святих Божих Церков і за єднання всіх”, також  відбувалося молитовне поминання – живих і померлих, а особливі молитви звучали за упокій безсмертної душі блаженноспочилого Високопреосвященнішого митрополита Ніфонта, День Ангела котрого відзначався напередодні. Також всі присутні на богослужінні молилися за тих, хто постраждав від страшної Чорнобильської катастрофи, 32-га річниця котрої припадає на слідуючому тижні.

Після завершення богослужіння настоятель храму протоієрей Сергій Михалюк закликав присутніх богомольців ніколи не втрачати надію на вселильну дію Божої Благодаті і від імені чоловічої частини парафіян привітав представниць прекрасної половини людства з їхнім святом, подарувавши кожній парафіяльній Мироносиці живу квіточку.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно та завжди у вашому телефоні чи планшеті!