Престольний день в селі Кримне

Субота, 07.07.2018 16:39

7 липня, в день Різдва святого Пророка і Предтечі Господнього Іоанна Хрестителя православні жителі села Кримне урочисто відзначали світле торжество Престольного свята свого древнього храму.

З благословення Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького Божественну Літургію у співслужінні запрошеного духовенства очолив місцевий благочинний протоієрей Стефан Михалюк.

Під час богослужіння були піднесені особливі молитовні прохання за Богомбережену державу нашу Україну та за її захисників, які на Сході Батьківщини бережутьть цілісність своєї Вітчизни.

В завершенні спільної молитви отець благочинний в своєму слові проповіді закликав богомольців триматися єдності Церкви Христової та не припиняти молитися за мир в нашій державі, наслідуючи в своєму житті найбільшого з народжених жінками святого Іоанна Хрестителя.

Настоятель храму протоієрей Сергій Асафатов щиро дякував священикам, парафіянам та гостям свята за спільну молитву і побажав усім присутнім зустріти цей Престольний день і в наступному році.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно та завжди у вашому телефоні чи планшеті!