Розпочав роботу дитячий православний табір “Стежинка Любові”

Неділя, 29.07.2018 22:38

З благословення Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького на околиці села Раків Ліс з 29 липня по 1 серпня 2018 р. проходить перша зміна дитячого християнського табору “Стежинка Любові”, в якому бере участь близько 90 дітей.

Перед початком відпочинку клірик храму Благовіщення Пресвятої Богородиці с. Раків Ліс протоієрей Ростислав Сіжук, який являється духівником табору, і голова Молодіжного відділу Камінь-Каширського благочиння священик Сергій Курапов звершили Молебень перед початком усякого доброго діла та окропили дітлахів свяченою водою, закликаючи на них Боже Благословення. Отець Ростислав привітав учасників з початком спільного активного відпочинку та побажав усім приємного та корисного проведення часу в цьому наметовому містечкові.

Діти були поділені на 5 команд, які будуть змагатися у різних спортивних та інтелектуальних конкурсах і вікторинах. Кожен день розпочинається та завершується спільною молитвою, тричі на день батьки відпочивальників організовують для них спільні трапези.

Ввечері прешого дня учасники табору мали зустріч та розмову зі священиком Сергієм Михалюком, який спілкувався з дітлахами на тему сучасних телекомунікацій, інтернету та безпечного користування новітніми технологіями.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно та завжди у вашому телефоні чи планшеті!