У селі Видерта молитовно пом’янули загиблого в Афганістані односельчанина

П’ятниця, 15.02.2019 15:30

15 лютого минає 30 років, відколи були виведені війська, де служили наші земляки, з Республіки Афганістан. Цього дня вшановується пам’ять загиблих Воїнів-інтернаціоналістів. З цієї війни живими не повернулися  семеро жителів Камінь-Каширщини — Савчук Василь Іванович з Каменя-Каширського, Антонюк Василь Феодосійович з Видерти, Зубач Микола Васильович з Ворокомле, Ковальчук Олександр Семенович з Фаринок, Кусік Василь Васильович з Нуйно, Омелянчук Микола Іванович та Царук Микола Іванович з Доброго.

Напередодні у Видерті з ініціативи місцевого сільського голови Євчука Михайла Арсентійовича на сільському кладовищі біля могили воїна Василя Антонюка було звершене заупокійне богослужіння, яке очолив настоятель місцевого храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Анатолій Деречей. В часі поминальної молитви були пом’януті загиблі Воїни-інтернаціоналісти та Захисники України, котрі поклали свої життя за територіальцу цілісність Батьківщини в наш час в зоні проведення ООС-АТО.

АНТОНЮК Василь Феодосійович народився 10 серпня 1964 р. у селянській сім’ї.  Місце проживання матері – с. Видерта Камінь-Каширського р-ну. До призову на військову службу працював в ПМК. У листопаді 1982 р. відправлений рядовим в Афганістан.  Загинув 2 грудня 1983 р.

Вічная пам’ять…

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно та завжди у вашому телефоні чи планшеті!