У Підріччі провели в останню земну путь Односельчанина – учасника ООС (АТО)

Середа, 01.05.2019 23:41

1 травня в храмі Святого великомученика Георгія села Підріччя Камінь-Каширського округу було звершено собором духовенства Чин пасхального заупокійного відспівування новоспочилого українського Воїна Івана Івановича Гливи. Священики Камінь-Каширського, Михнівського та Колківського благочинь Волинської єрархії УПЦ разом із присутніми на богослужінні богомольцями молитовно просили у Всемилостивого Творця Милості Божої, Царства Небесного та прощення вільних і невільних гріхів для безсмертної душі Воїна Івана.

Військовослужбовець 14-ої окремої механізованої бригади старший сержант Іван Іванович Глива раптово відійшов у Вічність, не зустрівши 21-го травня своє 43-річчя.

Згорьовані біллю втрати свого земляка – Героя України – односельчани спочилого військовослужбовця ЗСУ  разом із духовенством УПЦ молилися в часі Заупокійного богослужіння за упокій безсмертної душі Воїна Івана.

Благочинний протоієрей Стефан Михалюк, звертаючись зі словом Проповіді до присутніх на спільній молитві богомольців закликав усіх присутніх духовно та молтовно підтримати сім’ю спочилого та молитися за упокій його безсмертної душі.

Читайте наші новини у Тelegram чи Viber швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!