Завершилося перебування загальноєпархіального Хресного ходу на парафіях Камінь-Каширського благочиння

Субота, 19.10.2019 20:01

Упродовж двох днів, 17-18 жовтня, загальноєпархіальний Хресний хід,  який організовує Волинська єпархія УПЦ до дня Всіх Святих землі Волинської, відвідав ще 15 парафій, повідомляє “Православна Волинь“.

Хресним ходом усі храми єпархії відвідують три святині – Тихвінська ікона Божої Матері, образ святих Жінок Мироносиць, написаний на Святій горі Афон, та мощевик, у якому зібрані частинки нетлінних мощей угодників Божих.

У четвер, 17 жовтня, хрестоходці відвідали парафію у селі Оленіне, де була звершена Божественна літургія, а також православні храми у селах Боровно, Житнівка, Піщане, Великий Обзир та Верхи.

У п’ятницю, 18 жовтня, святині завітали до сіл Полиці, Гута-Камінська, де були звершені Божественні літургії, а також до громад у селах Гута-Боровенська та Олексіївка, яка, до слова, завершує будівництво храму. У селі Раків Ліс святині спершу завітали на будівництво нового храму, де було відслужено молебень з акафістом, а потім Хресним ходом парафіяни пройшли до тмчасового храму-скинії для звершення Всенічного бдіння.

Опісля хрестохідці відвідали і громаду у селі Підріччя. На цьому цьому Хресна хода Камінь-Каширським благочинням була завершена. Ввечері цього дня святині також відвідали і село Краснилівка Михнівського благочиння.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!