Мешканці Камінь-Каширського стаціонарного відділення для одиноких перед святом Різдва Христового приступили до святих таїнств Сповіді та Причастя

П’ятниця, 28.12.2018 16:13

Православні християни, готуючись до величного свята Різдва Христового, стараються в періоді Різдвяного посту обов’язково очистити свою совість в таїнстві Сповіді та з’єднатися з Христом у Причасті пречистих Таїн Тіла та Крові нашого Спасителя. 

Тих вірян, які через свої тілесні немочі чи інші життєві обставини не можуть бути присутніми в храмі під час богослужіння, відвідує священик, щоби людина не лишилася без духовної втіхи.

Мешканці Камінь-Каширського стаціонарного відділення для одиноких із великою радістю зустрічали в цей передріздвяний час своїх духовних опікунів – протоієрея Миколу Смолярчука та протоієрея Ростислава Сіжука. Священики, звершивши спільну молитву, прийняли сповідь та причастили всіх бажаючих Тіла та Крові Господніх, побажавши своїм духовним підопічним духовної світлої радості від новонародженого Богонемовляти Христа-Життєдавця!

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно та завжди у вашому телефоні чи планшеті!