Храмове свято в с. Краснилівка Михнівського благочиння

Четвер, 28.07.2016 21:49

28 липня, в день вшанування пам’яті святого рівноапостольного великого князя Київського Володимира православні жителі с. Краснилівка Михнівського благочиння Камінь-Каширського району відзначають Престольне свято свого храму.

З благословення Високопреосвященнішого Ніфонта митрополита Волинського і Луцького, при молитовній підтримці Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Камінь-Каширського, благочинний Камінь-Каширської округи прот. Стефан Михалюк очолив у місцевому Свято-Володимирському храмі соборну Божественну Літургію у співслужінні запрошених на урочистості священиків.

Під час богослужіння до Престолу Всевишнього линули прохання за мир в Україні.

Церковна будівля не змогла вмістити всіх, хто прийшов у цей святковий день до Дому Божого на спільну молитву. Багато вірян слухали богослужіння на вулиці посередництвом гучномовців, дітлахи ж весело проводили час на гойдалках, про розміщення котрих на церковному подвір’ї потурбувався настоятель свящ. Петро Марко.

В завершенні традиційного Хресного ходу навколо храму, отець Стефан привітав присутніх зі святом, закликавши усіх до взаєморозуміння та підтримки один одного в непростий час нашого сьогодення.