У селі Видерта відкрили меморіальну дошку в пам’ять загиблого на Сході України Воїна-Героя Сергія Цепуха

П’ятниця, 07.12.2018 17:26

7 грудня в селі Видерта відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Сергію Цепуху – випускнику місцевої школи, військовослужбовцю 28-ї окремої механізованої бригади, Герою, який, захищаючи територіальну цілісність України, загинув вночі 9 серпня 2018 р. на Донбасі поблизу Мар’їнки під час чергування на спостережному пункті від кулі снайпера, що влучила йому в обличчя.

Меморіальну дошку було встановлено поруч із тамим же пам’ятним знаком Воїну-Герою Дмитру Герасимику, який 4 року тому загинув на Сході нашої Батьківщини.

На церемонії відкриття були присутні родичі та друзі Сергія, односельчани, учні школи, а також всі небайдужі, хто в цей день склав данину пам’яті та шани полеглому Герою.

Настоятель місцевого храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Анатолій Деречей звершив поминальну молитву за упокій безсмертної душі Воїна Сергія та окропив меморіальну дошку свяченою водою.

Згадуючи про покійного Сергія, всі присутні, хто його пам’ятає, свідчили, що він був старанним учнем Видертської школи, добре навчався, був першим, коли потрібна  була комусь допомога. Це юнак із щирим та добрим серцем. Саме тому, коли Україна опинилася в біді, він  пішов її боронити та допомагати своїм побратимам, адже служив військовим фельдшерем.

Сергій Цепух – справжній Герой, який для своїх односельчан завжди буде взірцем, а вони пам’ятатимуть про нього та молитимуться за його безсмертну душу.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно та завжди у вашому телефоні чи планшеті!