Різдвяна ніч у храмі Святих апостолів Петра і Павла с. Підцир’я

Вівторок, 07.01.2020 04:50

У храмі Святих апостолів Петра і Павла села Підцир’я Різдвяне богослужіння традиційно звершується так: пізно ввечері 6 січня розпочинається святкова Всенічна, а опівночі 7 січня церковні дзвони сповіщають про початок Різдвяної Божественної Літургії.

Цей рік не став винятком, святково прикрашений, теплий храм гостинно відчинив свої двері для богомольців, які зібралися тут подібно до Віфлиємських пастушків, щоб розділити з Ангельськими Силами радість Різдва Христового.

Швидко та непомітно промайнув час богослужіння, і ось уже наймолодші парафіяни, вихованці Недільної школи, що діє при храмі, вітають усіх присутніх на спільній молитві з величним святом Народження Богомладенця-Христа. З дитячих вуст лунали вірші, колядки та віншування, головним лейтмотивом котрих було молитовне прохання до Господа про дарування довгоочікуваного Миру нашій Батьківщині – рідній Ненці Україні.

Настоятель храму протоієрей Сергій Михалюк присутнім у храмі дітям, які під час богослужіння мужньо боролися зі сном і дочекалися завершення спільної молитви, вручив солодкі “коляднички”, побажавши і в прийдешньому році всім разом Різдвяну ніч зустріти під склепіннями рідного храму.

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!