З прийдешнім святом П’ятидесятниці!

Четвер, 13.06.2019 23:36

Друзі! Щиро дякую Богу за можливість проповіді Слова Євангелія на шпальтах нашої районної газети “Полісся”. Нещодавно вийшов випуск від 13 червня 2019 року, де на 10-ій сторінці був розміщенний розділ “Благовіст”, в котрому я, священик Сергій Михалюк, мав можливість говорити одним абзацом про святкування Дня Святої Трійці:

 «– Свята Трійця – велика тайна, що складає основу нашої Православної Церкви, нашого віровчення. Правдива основа спасіння, що дає світло життя для людини. Святкуючи П’ятидесятницю, ми вкотре нагадуємо про безмежну Любов Господа до свого творіння і возвеличуємо Його, дякуючи за безцінні дари та постійну духовну підтримку нас, грішних. Тому цей день радив би кожному провести в храмі, прийти на Богослужіння, при можливості посповідатися та прийняти Святе Причастя, щоби миром і благодаттю сповнилися наші душі та тіла. Згодом відвідаймо своїх рідних і принесімо в їх дім радість свята. Гадаю, так ми зробимо більше користі для себе, ніж просто пробайдикуємо вихідні перед телеприймачем, аби сидячи за комп’ютером чи іншим електронним гаджетом, – каже настоятель Свято-Петро-Павлівського храму села Підцир’я, священик Сергій Михалюк.» (Олександр Приймак)

Щодо статей під назвою: «Як тривога – то до Бога» та « Чудодійна сила Господньої молитви» я не маю жодного відношення, тому прошу з розумінням поставитися до того, що тут є інші автори, котрих я не знаю…

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!