У селі Осівці було організовано дитячий православний табір “Веселка”

Неділя, 23.06.2019 16:31

З благословення Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького в селі Осівці на березі місцевого озера після свята П’ятидесятниці проходив православний дитячий табір “Веселка”, в котрому взяли участь 55 дітей.

Перед початком відпочинку в таборі настоятель храму Святої великомучениці Параскеви села Осівці протоієрей Сергій Приходько разом із дітлахами звершили молитву перед початком усякого доброго діла, закликаючи на відпочивальників Боже Благословення. Отець Сергій привітав учасників з початком роботи табору та побажав усім приємного та корисного проведення часу в цьому наметовому містечку.

Швидко пролетіли дні спільного відпочинку, котрі були наповнені молитвою, духовними бесідами, різними конкурсами, пізнавальними зустрічами та, звісно ж, купанням у водах озера “Ольблє”.

Зокрема, в один із днів проведення табору його учасники малу цікаву зустріч із  працівниками Камінь-Каширського РВ УДСНС України разом із фахівцями Камінь-Каширського ВП ГУНП у Волинській області. Рятувальники та полісмени, спілкуючись із дітками, розповіли та показали їм багато цікавого та пізнавального, що буде корисним у їхньому повсякденному житті.

Організатори православного дитячого табору “Веселка” висловлюють велику вдячність за допомогу та підтримку всім, хто долучився до його проведення, а особливо клірику Михнівського благочиння настоятелю храму Преподобного Амфілохія Почаївського села Теклине священнику Михайлу Чируку.

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!