Святині Волинської єпархії відвідують парафії Камінь-Каширського благочиння

Середа, 16.10.2019 04:58

П’ятнадцятий день загальноєпархіального Хресного ходу,  який організовує Волинська єпархія УПЦ до дня Всіх святих землі Волинської, розпочався із відвідин православної парафії у селі Ворокомле, повідомляє “Православна Волинь“. 

Нагадаємо, Хресним ходом усі парафії єпархії відвідують три святині – Тихвінська ікона Божої Матері, образ святих Жінок Мироносиць, написаний на Святій горі Афон, та мощевик, у якому зібрані частинки нетлінних мощей угодників Божих.

15 жовтня хрестоходці також відвідали парафії у таких селах, як Грудки, де було звершено Божественну літургію. В Осівцях святині пронесли Хресним ходом селом та завітали до місцевої новозбудованої школи. Опісля ж молебню з акафістом у храмі ікони та мощевик відвідали 103-літню мешканку села, постійну прихожанку місцевого храму.

Опісля молитовна процесія  зупинилися у маленькому селі Залазько. Тут немає храму, тож люди попросили помолитися зі святинями просто посеред дороги. О 17 годині святині прибули до Каменя-Каширського, де звершили Всенічне бдіння. А вже опівночі у Різдво-Богородичному храмі Каменя-Каширського розпочалася Божественна Літургія.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!