Клірик храму Святого пророка Іллі м. Каменя-Каширського взяв участь у тематичному заході до Міжнародного дня білої тростини

Четвер, 17.10.2019 20:04

Відзначення 15 жовтня Міжнародного дня білої тростини ставить за мету привернути увагу громадськості до людей, які мають істотні проблеми із зором, а відтак не можуть повною мірою насолодитися всіма фарбами навколишнього світу.

17 жовтня, на базі Камінь-Каширської громадської міжрайонної територіальної первинної організації Українського товариства сліпих відбувся тематичний захід, котрий традиційно об’єднав тих, хто потребує соціальної підтримки та захисту.

На запрошення УТОСівців участь в урочистих зборах взяв клірик храму Святого пророка Іллі м. Каменя-Каширського протоієрей Владислав Михалюк.

Священник молитовно благословив присутніх на даній зустрічі та в своєму вітальному слові побажав усім міцного здоров’я, терпіння, миру та Божої допомоги у життєвих справах.

Керівник згаданої вище організації Софія Шепшелей розповіла присутнім про історію білої тростини як необхідного атрибуту для незрячих, а також акцентувала на важливості створення необхідних умов для реалізації громадянських та соціально-економічних прав даної категорії населення.

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!