Заупокійна молитва на могилі Воїна АТО Сергія Склезя

Понеділок, 25.11.2019 23:05

25 листопада 2014 р. в зоні проведення АТО на посту, під час обстрілу шахти “Ольховатська” під Дебальцево героїчно загинув, виконуючи свій обов’язок по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України Воїн Сергій Склезь.

Оримавши молитовне благословення від благочинного Камінь-Каширського округу протоієрея Стефана Михалюка, Сергій мужньо захищав Батьківщину у складі Волинського тербатальйону, несучи службу на крайньому рубежі передової на Дебальцівському плацдармі.

Отецю Стефану 27 листопада 2014 р. довелося очолювати Чин відспівування свого загиблого парафіянина, за упокій безсмертної душі котрого в той день молилися 15 священників і незліченна кількість людей, які зібрались у Свято-Іллінському храмі та на церковному подвір’ї, щоби провести Захисника Батьківщини в останню земну путь.

25 листопада 2019 р. побратими загиблого Сергія зібралися біля його могили на центральному кладовищі м. Каменя-Каширського, де настоятель міського храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Юрій Михайлов звершив заупокійну молитву за Воїна Сергія та всіх полеглих за Незалежність і територіальну цілісність України.

Після завершення поминального богослужіння всі разом, хто був на кладовищі, відвідали батьків покійного Сергія, підтримавши їх молитовно та морально, висловлюючи велику вдячність за виховання Сина-Героя.

Вічная пам’ять…

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!