Престольне свято храму Різдва Христового села Старі Червища

Субота, 11.01.2020 20:32

У селі Старі Червища 9 січня з благословення Преосвященнішого Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького відбулось святкове соборне Богослужіння на честь Престольного свята Різдва Христового.

Спільну молитву очолив клірик Любешівського благочиння настоятель храму Почаївської ікони Пресвятої Богородиці села Залаззя протоієрей Миколай Криворучко, котрому співслужили настоятель місцевого храму священик Іоан Чудінович та запрoшені ним священнослужителі Української Православної Церкви.

Після читання Євангелія зі словом проповіді до віруючих звернувся настоятель храму Святої княгині Ольги с. Межисить прот. Олег Шум, який наголосив на тому, що святкування Різдва не заключається лише в дотриманні зовнішніх традицій, а в духовному спілкуванні з Богом та перебуванні в молитві.

В завершенні Богослужіння настоятель подякував усім священикам, прихожанам та паломникам, які прибули на Престольне свято і побажав, щоб у кожного в серці завжди перебував новонароджений Христос-Младенець, даруючи Свій мир, любов та спасіння.

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!