У Камені-Каширському була звершена соборна молитва в День Незалежності України

Вівторок, 24.08.2021 13:53

24 серпня, День Незалежності України, завжди припадає на період Успенського посту – часу посиленої молитви та подвигів духовного удосконалення православних християн.

В цей особливий для нашої Держави День з благословення Високопреосвященнішого Нафанаїла архієпископа Волинського і Луцького в нижньому приділі храму Святого пророка Іллі міста Каменя-Каширського відбулося соборне богослужіння священників Камінь-Каширської округи, яке очолив місцевий благочинний протоієрей Стефан Михалюк.

Перед початком Божественної Літургії священнослужителі приступили до Таїнства Покаяння, сповідуючи свої особисті гріхи у Вівтарі перед святим Престолом в присутності духівника.

Спів парафіяльного хору милозвучно супроводжував Соборну молитву, за якою лунали прохання про Небесне благословення нашої земної Батьківщини рідної Неньки України та дарування Їй довгоочікуваного справедливого Миру, а також за упокій безсмертних душ усіх, хто віддав своє життя за Мир і Незалежність Вітчизни.

Отець благочинний після завершення богослужіння закликав усіх присутніх і надалі молитися до Милосердного Господа за нашу Державу, не забуваючи дякувати Йому за всі благодіяння, які були даровані нашій Вітчизні протягом 30-ліття Її Незалежності.

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!