Звернення духовенства Камінь-Каширського благочиння Волинської єпархії Української Православної Церкви до парафіян та всіх жителів нашого краю

П’ятниця, 25.02.2022 13:14

Дорогі Брати та Сестри, Вельмишановні Жителі нашого рідного Камінь-Каширського краю!

В цей тяжкий час явної воєнної агресії з боку Росії проти нашої Батьківщини України закликаємо всіх разом, лишивши в минулому всілякі непорозуміння, робити кожному на своєму місці все можливе для захисту рідної землі й наших ближніх.
 
В першу чергу, не впадаючи в паніку та відчай, посильмо свої молитви за наших Воїнів, які ціною власного життя й здоров’я захищають державний суверенітет і територіальну цілісність нашої Держави.
 
Не ігноруймо тих людей, які потребують нашої допомоги, як духовної, моральної так і матеріальної. Протягом останніх 8-ми років ми всі разом на наших парафіях молитовно та пожертвами підтримували військовослужбовців АТО-ООС, не лишаймо цієї можливості проявити свою дієву любов до наших Захисників і в ці дні, коли лихо війни приходить до наших домівок і торкається сімей та родин.
 
Стараймося не піддаватися на різні провокації, особливо інформаційні. Якщо в цей нелегкий час хтось із тих, кого ми знаємо, виявиться зрадником  – то пригадаймо те, що і один із найближчих учнів Спасителя – Іуда Іскаріот впав у цей тяжкий гріх, який привів його до загибелі.
 
«Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас!»
 
Духовенство Камінь-Каширського благочиння УПЦ

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!