Священники Камінь-Каширського благочиння співслужили в часі заупокійного відспівування Захисника України

Середа, 17.08.2022 11:29

16 серпня 2022 р. в селі Краснилівка Камінь-Каширського району священнослужителі Волинської й Володимир-Волинської єпархій Української Православної Церкви звершили Чин заупокійного відспівування загиблого Воїна ЗСУ Андрія Івановича Деркача 1978 року народження.

Покійний Захисник України проживав у м. Камені-Каширському, але родом був із Краснилівки, до того ж близко товаришував із місцевим настоятелем священником Петром Марком, з яким був кумом і в якого брав благословення на захист Вітчизни.

Чин похорону очолив благочинний Михнівського округу протоієрей Володимир Новосад, якому з поміж інших священників співслужили клірики Камінь-Каширського благочиння: настоятель храму Святих апостолів Петра і Павла села Підцир’я протоієрей Сергій Михалюк і клірик міського храму Святого пророка Іллі протоієрей Владислав Михалюк.

В покійного Воїна Андрія лишилися дружина, троє діток, а також згорьована біллю втрати родина, друзі, сусіди, колеги та знайомі, котрі всі, як один, свідчать про неймовірну людяність, простоту й доброту покійного нашого Захисника.

Вічная пам’ять й Царство Небесне безсмертній душі загиблого Воїна Андрія!

Читайте наші новини у Facebook або Тelegram чи Viber : швидко, зручно та завжди у вашому смартфоні!