Стежиною любові — до пізнання духовних цінностей життя

Неділя, 03.09.2017 16:51

Весело і гамірно було в останні дні липня на лісовій галявині поблизу села Раків-Ліс. Тут розташувався православний дитячий табір «Стежина любові». Табір було проведено вперше. Це стало можливим завдяки ініціативі священика протоієрея Ростислава та підтримці і сприянню настоятеля Свято-Благовіщенського храму протоієрея Миколая.

Близько 90 православних дітлахів села Раків-Ліс разом із своїми духовними наставниками мали змогу протягом трьох днів жити великою сім’єю у наметовому містечку в сосновому лісі. Спільна молитва, спілкування, ігри та відпочинок дали дітям масу задоволення.

Своє перебування в таборі юні учасники розпочали з молебню, який очолив митрофорний протоієрей Миколай, який і благословив дітей на перебування у наметовому містечку. Цікаву та насичену програму життя табору забезпечили вожаті – учасники молодіжки з села Черче разом зі своїм духовним наставником отцем Віктором. Вони підготували цікаві конкурси, ігри, спортивні змагання, переможцям яких в нагороду давали «динарії». В останній день були підведені підсумки. Незалежно від того, скільки хто отримав «динаріїв», перемогла дружба.

Три дні перебування в колі друзів промайнули досить швидко для дітей, які повернулись додому сповнені благодаті Божої і чистих дитячих вражень.

Батьки і діти щиро вдячні організаторам табору і сподіваються, що така хороша і потрібна справа буде продовжена у наступному році.

Громада Свято-Благовіщенського храму села Раків-Ліс.

Сайт газети “ПОЛІССЯ”