Священик привітав Камінь-Каширських рятувальників з нагоди професійного свята

П’ятниця, 15.09.2017 15:01

Щорічно 17 вересня в Україні відзначається День рятівника, повідомляє пресслужба Камінь-Каширської РДА.

В цілому значення цього свята полягає у висловленні подяки представникам аварійно-рятувальних, пожежних служб, інших спеціальних формувань за вагомий внесок у благородну справу. Адже попередження та ліквідація пожеж, різного роду аварій і катастроф, стихійного лиха, знешкодження боєприпасів, порятунок людей на воді, під час дорожньо-транспортних пригод – це далеко не повний перелік завдань, покладених на плечі рятівників.

Розділити святкові хвилини з людьми складної та відповідальної професії, яка почасти пов’язана з ризиком, завітали напередодні свята настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Каменя-Каширського протоієрей Юрій Михайлов, а також  перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар.

Особовий склад, ветерани пожежно-рятувальної служби на чолі з начальником Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрієм Багнюком традиційно зібралися на території ДПРЧ № 8 на урочисте шикування.

Затим представники влади та духовенства звернулися до винуватців свята з вітальними промовами та вручили рятівникам почесні грамоти.