В с. Підцир’я пом’янули в заупокійній молитві будівничого місцевого храму напередодні річниці його упокоєння

Середа, 21.02.2018 14:24

22 лютого 2017 р. Господь раптово покликав із цього тимчасового життя до Вічності церковного старосту та будівничого храму святих Апостолів Петра і Павла села Підцир’я Рудчика Володимира Антоновича.

21 лютого 2018 р., напередодні річниці його упокоєння, в храмі, який був побудований стараннями та під безпосереднім керівництвом спочилого, були звершені уставні богослужіння. Відправу Літургії Передосвячених Дарів та Заупокійної Панихиди очолив місцевий настоятель протоієрей Сергій у співслужінні благочинного протоієрея Стефана та клірика Свято-Іллінського храму м. Каменя-Каширського протоієрея Владислава.

Після завершення спільної молитви зі словом проповіді до присутніх богомольців звернувся отець Стефан, який закликав усіх і в подальшому часі земного життя не забувати про молитву за упокій безсмертної душі блаженної пам’яті слуги Божого Володимира, який  в пам’яті рідних, сусідів, друзів та знайомих залишився як дуже добра і чуйна людина та справжній Християнин, що завжди старався виконувати заповідь Любові до Бога та всіх без винятку людей, які зустрічалися на його життєвому шляху.

Для парафіян і настоятеля храму прот. Сергія Михалюка відхід у Вічність церковного старости став непоправною втратою, але тішить надія на те, що покійний в Оселях Праведних – в місці благодатному та радісному,  своєю безсмертною душею молиться до Всевишнього за всіх, хто береже молитовну пам’ять про цю напрочуд світлу та щиру Людину.

Вічная пам’ять…